AGRAÏMENT ALS COL·LABORADORS DEL PROJECTE “UN CAPARROT PER A LA FESTA DEL SIURELL”

Volem aprofitar l’altaveu de les xarxes socials per reiterar el nostre agraïment personalitzat als més de 60 col·laboradors del projecte “Un caparrot per a la Festa del Siurell”. Aquí teniu la relació de col·laboradors i col·laboradores, així com les entitats i associacions que també han aportat al projecte.

Antoni Oliver, Sebastiana Gelabert, Pere Joan Gelabert, Antoni Sbert, Jaume Cardell, Joana Maria Ripoll, Isabel Mora, Catalina Ferragut, Maria Contestí, Magdalena Antònia Campaner, Pau Terrasa, Catina Alomar, Teresa Perelló, Andreu Ripoll, Jaume Alomar, Ana Castell, Teresa Vicens, Esteve Nicolau, Paquita Planells, Tomeu Garí, Sílvia Ribas, Sixto Ruiz, Antonia Coll, Marc Ordinas, Encarnació Ramis, Maria Francina Mestre, Llorenç Garcia, Joan Ramis, Jaume Jaume, Margalida Mariano, Miquel Castell, Antoni Contestí, Antònia Vidal, Miquel Jaume, Gabriel Vicens, Maria Esperança Alomar, Joana Maria Planas, Caterina Gelabert, Magdalena Perelló, Joan Planes, Francesc Perelló, Jaume Vicens, Tomeu Ripoll, Cristòfol Riera, Magdalena Torrens, Margalida Pol, Sebastià Alomar, Joana Prohens, Antonia Mas, Fina Palau, Francesca Cortès, Araceli Molina, Gabriel Alomar.

També voldríem fer un agraïment especial a en Damià Perellò, a l’Esplai Es Turo, a Taperers a Festa, a la Colla de Xeremiers de Llubí, a Mallorca Lliure, a l’Ajuntament de Llubí, a Daira i a l’AMIPA del CEIP Duran Estrany per la seva generosa col·laboració. És un orgull per nosaltres veure que hi ha tanta solidaritat i recolzament entre entitats i associacions socioculturals del poble.

Finalment un agraïment molt molt especial a na Catilena Gili Ramis per encarnar de forma tan simpàtica i divertida a Madò Munara, a la modista Catalina Mariano per confeccionar la vestimenta pagesa i a Sebastià Riera per haver creat un caparrot tan polit!

Deixa un comentari